Zonnepanelen Vleuten
Zonnepanelen geplaatst op schuin dak

Het kopen van zonnepanelen kost geld. Maar het levert u een forse besparing op uw energieverbruik. Dat levert u geld op, ook in Vleuten!

Landelijk zijn al 1,5 miljoen huishoudens voorzien van zonnepanelen. Die leveren een mooie bijdrage aan de verduurzaming. Zij besparen energie en verminderen de CO2 uitstoot. Niet onbelangrijk: zijn besparen geld!

De gemeente Utrecht stimuleert de inwoners om te verduurzamen. Misschien komt u in aanmerking voor een duurzaamheidslening. Kijk daarvoor op de website van Utrecht. De gemeente Utrecht is vandaag al druk bezig met de energie van morgen.

U kunt meedoen! In Vleuten zijn op dit moment ca. 1900 woningen voorzien van zonnepanelen. Dat betekent dat er nog ruim 7800 woningen ruimte bieden voor zonnepanelen. Dus voor energiebesparing. Dus voor het besparen van geld!

Zonnepanelen geplaatst op schuin dak

Kaartfragment: Zonnekaart Vleuten

Is mijn dak geschikt?

U kunt daarvoor de zonnekaart gebruiken. Hier ziet u een fragment van de kaart voor Vleuten.

Met deze zonnekaart informeert de gemeente Utrecht de inwoners over de hoeveelheid zon op de daken om zonnepanelen te plaatsen. Neem zelf eens een kijkje op de zonnekaart van Vleuten.

De zonnekaart geeft dus aan dat de hoeveelheid zon bepaalt of uw dak geschikt is. Onze dakscan geeft u een beeld van de geschiktheid van het dak voor het plaatsen van zonnepalen. Gebruik deze dakscan!

Lastig kiezen?

Het is lastig kiezen. Welke panelen zijn het beste in mijn situatie? Wij helpen u. We geven alvast een overzicht van punten waaraan u moet denken:

U hoeft dat niet alleen te doen. Wij komen graag bij u langs.

Wat bespreken we met u?

U heeft ongetwijfeld uw eigen wensen. Maar ook de situatie van uw dak bepaalt de mogelijkheden. Daarom spreken wij over zonnepanelen op maat. Samen zorgen we voor een goed beeld van (on)mogelijkheden.

Het plaatsen van zonnepanelen is altijd maatwerk!

We zorgen dat de zonnepanelen optimaal, dus op maat, worden geplaatst. U ontvangt van ons een legplan waarop u kunt zien waar en hoeveel panelen kunnen worden geplaatst. Op basis daarvan berekenen we dan de kosten, de mogelijke opbrengst en terugverdientijd.

Wij bespreken deze onderwerpen met u zodat u beter een keuze kunt maken.

Onze 5 zekerheden:

  • Persoonlijk en deskundig advies

  • Maatwerk

  • Heldere afspraken

  • Goede prijs

  • Betaling na oplevering

Met het plaatsen van zonnepanelen levert u een belangrijke bijdrage aan een beter klimaat. Uw CO2-uitstoot wordt sterk verminderd!