Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen. Een goede keuze! Op dit moment hebben 1, 5 miljoen huishoudens al gekozen voor zonnepanelen!
Wij hebben daarvan, als jong bedrijf, al ca. 850 voorzien van zonnepanelen. Naar tevredenheid!

Zonnepanelen geplaatst op schuin dak

Zij dragen bij aan een beter milieu, zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot en zijn duurzaam. Een misschien nog wel belangrijker: zij besparen op de energiekosten. Niet onbelangrijk. RTL-nieuws heeft een erg informatief bericht gemaakt over de stijgende energiekosten. Met het kopen van zonnepanelen bespaart u direct op de energiekosten. Bekijk hier het bericht van RTL nieuws.

Het kopen van zonnepanelen is een belangrijke beslissing. Het vraagt een forse investering.  U gaat natuurlijk niet over een nacht ijs als u besluit zonnepanelen te kopen!  Wij adviseren u uiteraard over alle aspecten die bij het kopen van zonnepanelen een rol spelen.

Niet alleen de kosten van aanschaf van zonnepanelen maar ook het rendement is belangrijk. Wij laten u zien wat de terugverdientijd is bij de aanschaf van zonnepanelen. Zo krijgt u van ons een realistisch beeld van investering en terugverdienen.

Wij komen bij u thuis om ter plaatse de situatie te bekijken. We hebben dan een voorstel voor het kopen en plaatsen van de zonnepanelen op uw dak. We overleggen dat met u en kijken wat kan worden verbeterd. Ook de plaats van de omvormer speelt mee bij het kopen van zonnepanelen. Het spreekt voor zich dat u pas besluit om zonnepanelen te kopen nadat u onze offerte goed heeft kunnen beoordelen.

Kijk daarom ook eens op de website van de Rijksoverheid; Iedereen doet wat. Hier vindt u een totaalbeeld van alles dat van belang is voor het kopen van zonnepanelen.