Over Ikwekop.nl

Ikwekop.nl maakt zonnepanelen makkelijk & overzichtelijk!

Logo ikwekop

Ikwekop.nl

Wij zijn Ikwekop.nl. Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en installeren van zonnepanelen.  Geen groot bedrijf maar een bedrijf dat zich als doel heeft gesteld om klanten zo goed mogelijk te informeren en zonnepanelen met een goed advies te verkopen.

Oprichter

Tijs Nuismer is oprichter van Ikwekop.nl.

Tijs is het bedrijf gestart vanuit de gedachte dat iedereen iets aan energiebesparing zal moeten gaan doen. Naast isoleren is het zelf energie opwekken een prima manier om een bijdrage te leveren aan het bewust omgaan met het energieverbruik. Tegelijkertijd is het een lastig vraagstuk voor iedereen. Kennisdeling en een passend advies zijn de drijfveren. Daardoor is Ikwekop.nl ontstaan.

Tijs Nuismer

Eerlijk advies

Ikwekop.nl adviseert eerlijk en op maat, op basis van volledige informatie. Als een advies te mooi is om waar te zijn dan is het dat vaak ook. Daarom een maatwerk advies op basis van uw informatie en uw wensen.

Een advies dat ingaat op uw energieverbruik, de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen, de kosten en de besparing die u dat kan opleveren. Een totaalbeeld dus zodat u met reële cijfers kunt besluiten wat te doen!

Oorsprong Ikwekop.nl

Ikwekop.nl is op 1 juli 2018 gestart vanuit de eigen woning in Vleuten. Inmiddels hebben we vele zonnepanelen geplaatst in bijna 600 opgeleverde projecten. In de zomer van 2021 hebben we ook een vestiging geopend in Assen. Daardoor hebben we nu ook de ruimte om met een goed voorraadbeheer nog beter in te spelen op de marktontwikkelingen.

Wat doet Ikwekop.nl

Ikwekop.nl is specialist in zonnepanelen en daardoor partner van de klant. Kennisdelen is een belangrijke voorwaarde geworden voor een goed advies. We zitten bovenop het werk, vanaf het eerste contact tot en met service en onderhoud. Onze 5 zekerheden:

  • Persoonlijk en deskundig advies

  • Maatwerk

  • Heldere afspraken

  • Goede prijs

  • Betalen na levering

Ons team

Wij beschikken over een netwerk met andere specialisten. Op die manier kan iedereen in het netwerk doen waar hij goed in is. We doen zelf advies en verkoop. We beschikken over een aantal goede installateurs met vele jaren ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. De backoffice is gevuld met een administratieve ondersteuner, een boekhouder en een jurist. In ons netwerk kunnen we verder gebruik maken van een online marketeer en een ondersteuner voor onze website. Een prima team waarmee we onze klanten verder op weg kunnen  helpen!

Contact?

Bel met Tijs op 085 – 5000 323 , stuur een mail naar info@ikwekop.nl of vraag via de website www.Ikwekop.nl  om een adviesgesprek.

Binnenkort besparen? Laat het ons weten!!