Installatie zonnepanelen

De installatie van uw zonnepanelen is veelomvattend. Afhankelijk van uw dak plaatsen we bevestigingsrails op het dak. Daarop installeren we de zonnepanelen. Die zonnepanelen verbinden we met de omvormer die weer wordt aangesloten op de groepenkast. Deze installatie doen we in 1 dag! Bekijk onderstaand filmpje eens.

De zonnepaneleninstallatie voldoet aan de nieuwe technische Europese eisen.

De energiemarkt is inmiddels klaar voor de controle op de nieuwe Europese eisen aan zonnepanelen. Nog niet door middel van een certificaat voor zonnepanelen, maar door een administratieve controle op de omvormer. De Nederlandse netbeheerders hebben hiervoor een lijst met omvormers samengesteld.

Netbeheer Nederland actualiseert de lijst met omvormers regelmatig. De omvormer die wij u aanbieden staat op deze lijst. De omvormer voldoet dus aan de nieuwe Europese eisen. De netbeheerder voert ook een controle uit, bij het aanmelden van de zonnepanelen.

Overigens voldoen wij bij de installatie van de zonnepanelen aan de normen NEN 1010 en 3410 en Scope 12.D. Een veilige installatie dus!
U ontvangt van de panelen en de omvormer documenten waarin de product eigenschappen staan vermeld. Na oplevering van de installatie geldt voor deze producten de garantie van de leverancier.

Wij werken samen met een aantal partners. Wilt u meer weten?

Onze partners: